O Víně

28.01.2004 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Originální uherák

K další typické maďarské specialitě určitě patří pověstný uherák. Jedná se o trvanlivý fermentovaný masný výrobek konzervovaný studeným uzením. Složení: vepřové maso, špek, koření, sůl (max. 5 %), dusitan sodný a max. 50 % tuku. Tento pikantní salám můžete podávat k suchým bílým (Veltlínské zelené, Rulandské bílé, Sylvánské zelené) i červeným vínům (André, Svatovavřinecké, Frankovka, Zweigeltrebe).

Výrobce: Herz Duna Mini, Budapešť, Maďarsko
Teplota skladování: 8 - 15° C
Hmotnost: 200 g
Dovozce: Ivan Paulu, Vinohradská 122, Praha 3
Cena: 87,50 Kč (Globus v roce 2003)

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 8330x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5