O Víně

18.11.2003 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Leerdammer - polotvrdý plátkový sýr

Jedná se o originální holandský polotvrdý plátkový sýr. Obsahuje 61 % sušiny a 45 % tuku v sušině. Složení: mléko, jedlá sůl, mléčné kultury, konzervant E251, E235 a barvivo E160b. Tento sýr zraje 4–6 týdnů a má vláčnou konzistenci těsta, ve které se tvoří sýrová oka. Chuť je jemná, příjemně nasládlá s dominujícím oříškem. Leerdammer můžete podávat k Neuburskému, Rulandskému bílému, Ryzlinku vlašskému, Pálavě a Cabernetu Sauvignon.

Výrobce: Leerdammer Company, Leerdam, Holland
Web: http://www.leerdammer.com
Teplota skladování: +4 až +8° C
Hmotnost: 150 g
Cena: 45,50 Kč (Hypernova v roce 2003)

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2185x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5