O Víně

03.11.2003 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Blaťácké zlato - měkký sýr zrající v chladu

Tento zlatooranžově zabarvený měkký sýr s pružnou konzistenci zrál v chladu. Obsahuje 48 % tuku v sušině a 51 % sušiny. Složení: mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, přírodní barvivo E160b. Chuť má mírně hořkomandlovou. Blaťácké zlato je vhodné k bílým vínům Neuburské, Ryzlink rýnský a Rulandské bílé.

Výrobce: Madeta a.s., Rudolfská 83, 370 50 České Budějovice
Web: http://www.madeta.cz
Teplota skladování: +4 až +8° C
Hmotnost: 120 g
Cena: 19,90 Kč (Globus v roce 2003)

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 1676x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5