O Víně

13.10.2003 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Camembert Stříbrňák - přírodní zrající sýr s bílou plísní na povrchu

Jedná se o přírodní zrající sýr s bílou plísní na povrchu, který obsahuje 30 % tuku v sušině a minimálně 38 % sušiny. Je zapotřebí aby byl skladován při teplotě od +4 do +8 st.C. Doporučujeme podávat méně výrazná bílá vína např. Neuburské.

Výrobce: Starmilch Postfach, 360 07 Fulda, Německo
Dovozce: Sahneböhm Praha, s.r.o., Nuselská 53, Praha 4
Hmotnost: 80 g
Cena: 14,90 Kč (Globus v roce 2003)

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2711x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5