O Víně

14.02.2003 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Databáze nejrůznějších typů zátek a korků

V článku najdete několik našich i zahraničních typů korků a zátek.

Nejlepší a také nejdražší jsou korkové zátky vyrobené z kusového korku. Ty zaručují vysokou pružnost a vytrvalost. Korkové zátky lisované z více kusů nebo z drceného korku jsou tvrdší a používají se většinou pro jednodušší vína (s výjimkou korkových zátek pro šampaňské, které jsou vždy lisovány jedině z drti).

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | Vše
Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 3822x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5  
J. 10.01.2010 15:52:49