O Víně

18.03.2003 J. Aktivni: Ano Datum a čas publikace:
Evropská vína v podmínkách české gastronomie část IV. Vína Itálie

Pod odkazem Evropská vína v podmínkách české gastronomie část IV. Vína Itálie najdete základní informace o této publikaci.

Název: Evropská vína v podmínkách české gastronomie část IV. Vína Itálie
Autor: Petr Doležal
Vydavatelství: Restaurační a gastronomické služby (2000)
Počet stran: 144
Cena: 95,- Kč

Tato kniha pomůže ke snadnější orientaci v italském vinařství. Pomůže vám v orientaci v jakostním členění italských vín, náležitostmi vinných etiket a vinařských oblastech. Kniha je rozdělena do kapitol:
· Jakostní rozdělení italských vín.
· Speciality italského vinařství.
· Hlavní oblasti pěstování révy vinné.
· Když se řekne italské víno.
· Italské vinařství ve statistice.

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 1944x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5