O Víně

18.03.2003 J. Aktivni: Ano Datum a čas publikace:
Evropská vína v podmínkách české gastronomie část III. Vína Řecka

Pod odkazem Evropská vína v podmínkách české gastronomie část III. Vína Řecka najdete základní informace o této publikaci.

Název: Evropská vína v podmínkách české gastronomie část III. Vína Řecka
Autor: Petr Doležal
Vydavatelství: Restaurační a gastronomické služby (1998)
Počet stran: 139
Cena: 95,- Kč

Tato kniha pomůže ke snadnější orientaci v řeckém vinařství. Pomůže vám v orientaci v jakostním členění řeckých vín, náležitostmi vinných etiket a vinařských oblastech. Kniha je rozdělena do kapitol:
· Základní pojmy pro práci v obsluze při prodeji vín.
· Dějiny Řecka v mytologii ve vztahu k vínu.
· Řecko a jeho postavení v evropském a světovém vinařství.
· Speciality řeckého vinařství.
· Vinařské oblasti.
· Když se řekne řecké víno.
· Psychologie prodeje vín.

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2130x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5