O Víně

18.03.2003 J. Aktivni: Ano Datum a čas publikace:
Evropská vína v podmínkách české gastronomie část II. Vína Německa

Pod odkazem Evropská vína v podmínkách české gastronomie část II. Vína Německa najdete základní informace o této publikaci.

Název: Evropská vína v podmínkách české gastronomie část II. Vína Německa
Autor: Petr Doležal
Vydavatelství: Restaurační a gastronomické služby (1997)
Počet stran: 157
Cena: 95,- Kč

Tato kniha pomůže ke snadnější orientaci v německém vinařství. Pomůže vám v orientaci v jakostním členění německých vín, náležitostmi vinných etiket a vinařských oblastech. Kniha je rozdělena do kapitol:
· Základní pojmy pro práci v obsluze při prodeji vín.
· Německo a jeho postavení v evropském a světovém vinařství.
· Psychologie prodeje vín - tentokrát ze strany zákazníka.

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 1844x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5