O Víně
Seznam příspěvků k diskuzi
Datum: | 10.02.2021 16:36:39 |
Od: | Petr K. |
E-mail: | kos_petr@centrum.cz |
Při takto vysoké cukernatosti už Solaris moc vysokou "přirozenou" kyselinu nemívá. Obvykle u Solarisu už od cukernatosti na začátku pozdního sběru padá kyselina rychle dolu. Poměr zbytkového cukru a obsahu alkoholu také moc neodpovídá deklarované cukernatosti. Celkově dost podezřelé "víno"..... | |
Datum: | 08.02.2021 14:37:32 |
Od: | radek |
E-mail: | vin.kunc@seznam.cz |
Je to jednoduché - víno je zatříděno do příslušného "přívlastkového" stupně dle jeho uvedení výrobcem v předmětné žádosti. Je tedy možný "nižší" přívlastek, než je cukernatost hroznů - nikoli však, samozřejmě, naopak | |
Datum: | 08.02.2021 14:18:14 |
Od: | miroslav |
E-mail: | miroslav.stefan@email.cz |
uvádí se cukernatost 29nm, avšak napsáno je výběr z hroznů, avšak pro tuto cukernatost by se mělo již jednat o výběr z bobulí...tak nevím kde je zakopaný pes, Solaris mám velice rád, avšak často bývá s tak vysokým alkoholem, že je jako sedativum, takže díky za tip na toto víno | |