O Víně
Seznam příspěvků k diskuzi
| Datum: | 20.07.2012 11:15:14 |
| Od: | Moll |
| E-mail: | milos.ondrak@seznam.cz |
Nemyslím to zle. Narážím na to, že složení hroznů révy vinné je o tolik lepší, že i druhák překonává vína z mnoha jiných druhů ovoce, včetně jablek. Kvalitu srovnatelnou s révovým vínem lze získat snad jen z ostružin, možná z višní, rybíz už je vyslověně otázka. | |
| Datum: | 20.07.2012 10:46:21 |
| Od: | Neználek |
| E-mail: | nez@centrum.cz |
Miloši, blbost. V tomto není ani gram řepy, voda před kvašením! Druháky už nedělám. Poslední jsem udělal ze SG VzB 2009, kdy díky sliznatosti odrůdy, vyzrání hroznů a kvalitám použitého lisu zateklo ze zamočených slupek šťáva s 21 °NM. Takže jsme pili burčák, kterému jsem říkal druhák pozdní sběr :o))) | |
| Datum: | 14.07.2012 21:53:56 |
| Od: | Ondra |
| E-mail: | ondra@winepunk.cz |
Neshazuj se :-) DeJa-Vu je super pití, jen to nikomu z nás sajdristů moc nepřipomínalo cider. Ale to přece vůbec nevadí, naopak. Gratuluju ti k nastoupení vlastní cesty. Buď svůj a kašli na kecy na blozích! Beztak jsou to jenom závistivci ;-) | |
| Datum: | 13.07.2012 16:19:16 |
| Od: | Moll |
| E-mail: | milos.ondrak@seznam.cz |
Druhák je lepší ;o)) | |


