O Víně

12.11.2003 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Bergablu - přírodní sýr s modrou plísní uvnitř hmoty

Bergablu je přírodní sýr s modrou plísní. Má výraznou vůni a jemnou smetanovou chuť, kterou umocňuje modrá ušlechtilá plíseň. Obsahuje 50 % tuku v sušině a min. 52 % sušiny. Složení: mléko, plísňová kultura Roqueforti, sůl.
Bergablu se hodí k vínům s přívlastkem v odrůdě Neuburské, Chardonnay, Sauvignon a Rulandské modré.

Výrobce: Bergader Privatkäserei, Waging am See, Německo
Dovozce: Danluka, s.r.o. Přístav 1336, Praha 7
Teplota skladování: +2 až +6° C
Hmotnost: 100 g
Cena: 34,90 Kč (Billa v roce 2003)

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 3002x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5