O Víně

07.10.2003 J. Aktivni: Ano Datum a cas publikace:

Blou Bayou - přírodní sýr s plísní uvnitř a na povrchu

Blou Bayou je německý přírodní sýr, který obsahuje modrozelenou plíseň na povrchu i uvnitř hmoty. Obsahuje 60 % tuku v sušině a min. 51 % sušiny. Je zapotřebí aby byl skladován při teplotě +2 až +6° C.
Osahuje mléko, plísňovou kulturu a sůl. Má výraznou smetanovou chuť i vůni. Blou Bayou je vhodný k výrazným červeným vínům, např. Merlot.

Výrobce: Bergader Privatkäserei, Waging am See, Bavorsko
Dovozce: Danluka s.r.o., Přístav 1336, Praha 7
Hmotnost: 150 g
Cena: 59,90 Kč (Tempo v roce 2003)

Počet příspěvků v diskuzi: 0  Vložit/Zobrazit příspěvek
Počet zobrazení článku: 2642x
Průměrná známka po 0 hodnoceních: -
 1    2    3    4    5