Sedlčanský smetanový hermelín
Sedlčanský smetanový hermelín vyniká svou sametovou jemností a lahodnou chutí. Sedlčanský hermelín postupem času dozrává, stává se jemnějším, lahodnějším a výraznějším. Můžete ho nechat dozrát podle vlastní chuti na 10 a méně dnů před vypršením datumu minimální trvanlivosti, kdy se stává prozrálý až pikantní. Pokud ho necháte zrát 20 až 10 dnů, stává se krémový. Pokud ho spotřebujete 20 a více dnů do vypršení data trvanlivosti má jemnou chuť. Vždy se hodí především k bílým neutrálním vínům jako je například Veltlínské zelené, Neuburské a podobně.Výrobce: Povltavské mlékárny, a.s., Církvičská 240, 264 01 SedlčanyWeb: http://www.skvelysyr.czHmotnost: 100 gCena: 19,80 Kč (Delvita v roce 2003)